Post by comcasysvele on Feb 9, 2022 10:25:11 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē bezgalīgus kristālus ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
tas ir brīnišķīgi, man patīk šī spēle. Es tikko izveidoju purpursarkanu apgrieztu topu, un tas izrādījās brīnišķīgi. Man ir mape, pilna ar kokosa spēlēm, tas ir pārsteidzoši, bet viens ieteikums, kas dažreiz kavējas, un tas mani izsit, lai jūs varētu pārtaisīt kļūdas un vīrusus. tas tiešām palīdzētu
Man patīk šī spēle, taču ir tik daudz aizslēgtu lietu, ka jums ir jāpērk, un, manuprāt, tas ir pārāk daudz vienkāršai jautrai spēlei.
tava spēle bija jauka, bet bija daudz reklāmu un citi cilvēki teica, ka viņiem vajag, tāpēc man ir jāskatās reklāmas, lūdzu, neuzglabājiet garas reklāmas! bet jūsu spēle ir laba 😌😌😊😊☺☺
šī ir lieliska spēle, taču tā ir nepatīkama, jo jūs nevarat veidot kleitas, un es vēlos, lai jūs varētu skatīties reklāmas, lai atbloķētu tādas funkcijas kā kleitas un mati
Tam ir potenciāls, bet es ļoti šaubos, vai tie mainīsies. Pārāk maz iespēju cilvēkiem, kuri vēlas iegādāties preces. Reklāmas pēc katra ielādes ekrāna. Kad atskaņojat reklāmu, lai iegūtu vienumu, tā šķiet bloķēta, tāpēc būtībā tā jūs maldina skatīties reklāmas. Vispār slikta spēle. Nesaproti.
Spēle ir jauka, bet lielākā daļa lietu ir bloķēta, lai izmantotu lietotni, ir jāizmanto reāla nauda. Man bija klients, kurš gribēja kleitu, bet kleitas ir bloķētas, tāpēc jūs nevarat darīt neko, ja vien par to nemaksājat naudu 😠
Nu... viss, kas ir bloķēts, ir jāpadara par reklāmu, jo es nevaru par to samaksāt un es gribu uztaisīt kleitu, bet, ja kāds vēlas tādu spēli, par kuru jums nav jāmaksā par neko, es šo spēli nesaņemšu esi TIK DAUDZ jautrāk, ja viss būtu bez maksas vai par reklāmu
Tātad šī spēle varētu būt labāka, jo audumi nav īpaši mirdzoši, vai zināt, ko es domāju? un kā aina ir vienkārši ļoti slikta!
Es domāju, ka tas IR SŪK, ka par visu ir jāmaksā pat mati un citādi tas ir ok. Ja jūs to iegūstat, jūs to instalētu uzreiz, ja vien jums nav desmit dolāru, kas paredzēti videospēlēm
Mīlu 😘😘😘 šo spēli, un tā nekad nenoveco, bet ar visām kokos spēlēm jums ir jāmaksā, lai iegūtu citas lietas
Vai nav iespējas nemaksāt naudu? katrs bērns nevar maksāt naudu, tāpēc lūdzu padariet spēli bez maksas visi ir rakstījuši šo, lai padarītu spēli bez maksas, bet jūs neko nedariet, ja nevarat izveidot spēli, tāpēc netaisiet spēles
Patiešām jautri, bet negatīvi ir tas, ka jums ir jāizmanto izvēles iespējas, un tie ir vienīgie tērpi, no kuriem varat izvēlēties, un, veicot misijas, jums ir jābūt ideālam, lai to pabeigtu. Izņemot to, šī spēle ir patiešām jautra. Tas mani iedvesmoja izgatavot drēbes. Es to iesaku.
man tik ļoti patīk šī spēle. Mēs varam izmantot savu radošo ideju, lai izgatavotu drēbes saviem faniem.😍😍😍🤩 TIK PRIEKTI!!!mana mazā māsa izdzēš šo spēli...un tad, kad esmu mājās, es redzu spēli. ir gone.and es to atradu šajā lietotnē, un tad es nevaru to atrast. un tagad es to atradu.
Šī spēle nav tik slikta, bet galvenā problēma ir tā, ka brīdī, kad es sāku savu DIY, viss ir kārtībā, bet beigās tā automātiski izlaiž spēli un pāriet uz mana tālruņa sākumlapu, lūdzu, palīdziet man, ja coco play īpašnieks pulkstenis. to
tā ļoti jauka spēle
Tā ir ļoti jautra spēle, kurā man patīk taisīt apģērbu šajā spēlē, un man bija ļoti jautri, un man joprojām ir ļoti jautri, taču ir pārāk daudz reklāmu un daudzas lietas ir bloķētas, un to iegūšana maksā reālu naudu. Es redzēju dažus citus komentārus. daudzi cilvēki to ievēro, līdz pat sešiem dolāriem, lai iegūtu preces, kas ir bloķētas, izņemot to, ka spēle ir lieliska 👍 Es tikai vēlos, lai viņi varētu atrisināt šo problēmu ☹️ Es neesmu izvēlēts, tāpēc man joprojām ir piecas zvaigznes ☺️ un Man joprojām patīk šī spēle, pat ja tajā ir daudz reklāmu 💗
💓👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍✋✋👉👈 Ka
Lejupielādēts, lai ķiķinātu un ķiķinātu. Plusi ir tādi, ka jūs varat burtiski pievienot savus attēlus uz krekliem un citām lietām — piemēram, manai meitenei vienkārši bija jābūt šim kreklam, uz kura The Rock paceļ uzaci. Glezniecības daļa ir nepatīkama, jo tajā tiek atkārtots dizains, nevis viens attēls, ko, protams, es veidoju neapstrādātus attēlus, lai sagrautu bērnu dzīvi lietotnē. Sliktākais ir tas, ka vadības ierīces ir ĻOTI nejutīgas, un tā ir ļoti liela spēle naudas saņemšanai, jo jūs nevarat mainīt viņas matus, neizmantojot mīklu.
ピアノホワイトゴー: ピアノタイル ピアノゲーム 音楽ゲーム 音楽&リズム qbcb
Es vienkārši mīlu šo spēli, tā ir diy spēle, man tā vienkārši patīk, jo mēs varam izteikt savas idejas šajā spēlē ......................... ir problēma ar šo spēli, ka daudzas lietas ir bloķētas un aah tas prasa naudu un šajā periodā nevienam nav naudas un ir nepieciešams daudz MB, lai lejupielādētu, bet tad arī daudzas lietas tiek bloķētas lūdzu puiši iska to jawaab dena bantaa hai
Es domāju, ka tas var likt jums iemācīties pārveidot savas vecās kleitas un citas lietas. Tāpēc tas ir ļoti... kaut kā... nu, interesanti. Tāpēc es vēlos uzlabot šo spēli.
Šī ir patiešām jautra spēle, man patika spēlēt šo, tas ir ļoti forši, man patīk, kā jūs varat izveidot tērpu, kas ir piemērots, un dažreiz jums ir jāievēro veidne, taču tas ir patiešām vienkārši, kad palaižat vārtus, nav daudz kad jūs mēģināt to atskaņot, reklāmas nav redzamas ik pēc 2 minūtēm
DIY Fashion Star - Design Game Hry na hrdinov xfpb
Dažreiz, kad es gribu nomainīt drēbes, tas man neļauj, un dažreiz, kad es nospiežu pievienošanas pogu, lai kaut ko iegūtu, tas parāda pievienošanu UN TAS TAS ES NEKO SAŅEM!😡😾 Lūdzu, izlabojiet šo.
Tas ir labi, bet... #1- Pārāk daudz reklāmu #2- Es gandrīz NEKO nevaru darīt, ja tas nav bloķēts! #3 Iemesls, ka viss ir bloķēts, ir tāpēc, ka CocoPlay vēlas tikai NAUDU!! #4. Mantkārīgais Cocoplay vēlas tikai naudu
Pārāk daudz reklāmu, bija šeit varbūt 5 minūtes.
Mazāk reklāmu un vairāk dizaina un apģērbu iespēju būtu lieliski. Tāpat būtu lieliski, ja spēlētāji varētu atbloķēt frizūras, kad viņi būtu iekļuvuši labāko pieciniekā.
Man patīk spēle, bet, ja jums ir jātērē īsta nauda, lai iegādātos spēles lietas, kas krīt uz nerviem, es vēlos, lai viss un visas jūsu spēles būtu bez maksas un lai mums vismaz nebūtu vajadzīga īsta nauda, un es esmu žēl, bet es šai spēlei piešķīru tikai vienu zvaigzni
. Bija lietas, kas man nepatika. Mēģinot krāsot savus uzvalkus, bija iespēja izkrāsot un izrotāt savus uzvalkus. Bet tas neko nedeva. Es mēģināju un mēģināju, bet tas neko nedeva. Un, kad es mēģināju noklikšķināt uz tā attēla, tas neko nedarīja. Lai gan ļāvu tai bildēt bet tas neko nedeva . Ceru, ka mēģināsit to labot. Tāpēc es gribētu, lai jūs, puiši, neinstalētu šo spēli, kamēr viņi neatrisinās šo problēmu. Tāpēc es atinstalēju šo spēli.
Ja nevēlaties tērēt īstu naudu, jums ir ļoti grūti, it īpaši, ja veidojat dažus apģērbus, ir tikai 3 iespējas, un tas ir ļoti grūti, jo ir tikai 3 apģērbi, un gandrīz visam spēlē ir jātērē īsta nauda.
Labākā spēle, bet gandrīz viss ir bloķēts, pat jūs to nevarat iegādāties 😣😣Manuprāt pārāk kairinoša spēle pasaulē ir tādi bezcerīgi spītīgi cilvēki kā es, kuri vienkārši atinstalē spēli un beidzot jebkuru citu 😝😝
Spēle ir patiešām laba, man ir paticis radīt dažādus apģērbu modeļus un dizainus, taču jūs nevarat izveidot neviena apģērba formu, jo jums ir jāievēro raksts. Arī spēle gandrīz prasa, lai jūs nopirktu jauninājumus, lai jūs varētu atbloķēt vairāk funkciju, kurām, manuprāt, vajadzētu būt bez maksas, jo es nemaksātu 7 £ par frizētavas studiju, dažus kosmētikas līdzekļus un dažas drēbes, vai ne?
Man patīk šī spēle, bet viena problēma, griežot drēbes, šķēres nedarbojas, lūdzu, izlabojiet to
Man nepatīk šī spēle, jo man ir 2 daudz papildinājumu un tu pat nevari sataisīt savus matus spēlē!Esmu ļoti vīlies, ka tu neko nevari izdarīt!!Es vēlos, lai katra lieta būtu bez maksas vai vismaz viens dolārs. Es vēlos, lai viņi izveidotu labākas un funkcionālākas spēles, lai daudziem cilvēkiem tās patiktu. un cerams, ka man izrādīsies labs.
Nesaproti šo spēli. Tā mēģinās atņemt jūsu naudu, un, ja jūs to nepērkat, spēle būs pilnīgi garlaicīga. Turklāt tas aizņem daudz vietas. Iegūstiet to, ja neticat man, bet tas ir tikai ieteikums. Bet, lūdzu, ņemiet vērā šo padomu, ja esat gudrs. Kā jau teicu, tikai ieteikums.😊😊😊😊😊 C'ya!
tas ir brīnišķīgs! Man bija cita dizainera spēle, bet tā bija garlaicīga, šī ir ļoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!