Post by comcasysvele on Feb 9, 2022 10:58:50 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ DINO HUNTER: DEADLY SHORES ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DINO HUNTER: DEADLY SHORES IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк витривалість ▞▞▞
▞▞▞ DINO HUNTER: DEADLY SHORES 2022 version ▞▞▞
Основна проблема з помилкою часу, будь ласка, зробіть поповнення енергії за 5 хвилин. 10-хвилинний заряд енергії дуже розчаровує.
А для чого програми доступу до дзвінків, списку контактів?
Дуже дуже класна гра
Гра клас але динозаври дуже швидкі, а так все клас.
Гра класс
Robbery Bob Aksi kaf
Ффффуууууу....... Это ужас!!!!!!!!!!!
Чудова гра, але енергії обмежено. Я думав про 5 зірок, але це не дуже добре. Якщо ви можете почекати, ви точно зможете встановити його. - Дякую
Я ставлю йому 2 зірки, тому я купив стартовий пакет і не отримав того, за що заплатив
Тупа в мене взагалі не грузи
4зірки тому що нема української мови або хочеб російської
Блискуче. Геймплей чудовий. Виглядає приголомшливо. Тільки 4 зірки, тому що я не можу завершити полювання за контрактом без збою гри.
Жахливо, щоб просто грати в неї, потрібно мати можливість зв’язуватися з друзями та родиною та керувати телефонними дзвінками
Норма
Гра класна мені все подобається тільки добавки в гру щось нове, особливо динозаврів.
Тільки довго грузити то 4
DINO HUNTER: DEADLY SHORES कार्रवाई ece
Енергія не заповнюється, коли не підключено; коли додаток закрито/згорнуто, таймер енергії призупиняється. Багато разів золото та готівка були зведені до нуля після покупки/модернізації предметів, незалежно від витраченої суми...
Ця гра настільки хороша, що я перебуваю в регіоні 3, хоча деякі рівні є дуже важкими, я маю на увазі 3 t rexes, я помер 5 разів, але все ж мені гра подобається.
Поки що грати в цю гру весело, і головна підказка про полювання, здається, проста у використанні, єдина скарга, яку я маю, це рухомість приціла, коли ви ставите його на ціль, тому що коли ви дійсно полюєте, і ви ставите свій приціл на ціль приціл не рухається так, що він у цілі, він у ціль, і ви можете зробити свій постріл, але в цій грі ви ставите приціл на ціль, ви повинні зробити постріл відразу, тому що приціл рухається я можу зрозуміти, як тварина рухається але не масштаб
Це одна з найкращих ігор. Дуже цікава і головне дуже весела гра. Щоб дізнатися про своїх улюблених динозаврів або стріляти в найбільших і найпідліших динозаврів, ця гра – це захоплююча гра з гарматою та місіями. Я б поставив цій грі 10, але це дійсно чудова гра, і я думаю, що ви всі повинні отримати її та спробувати самі.
Графа норм. А так тупо стоїш і ніде не ходиш. Всюди треба донат.
Гра прекрасна, але щоб можна було ходити по всій карті
Хороша оптика і точність після кількох пострілів. Постріли на 100%. Багато веселощів і збудження, коли на вас нападають гігантські людоеди.
Класс бомба
Дивовижний. Почав грати в серпні 2014 року. Я скинув телефон і забув про цю гру. Нарешті я знайшов його саме цього дня. Дивовижна графіка, геймплей, але єдина скарга полягає в тому, що T-Rex трохи занадто сильний. Крім того, дивовижна гра - Хаді
це також хороша гра та графіка. Але на високому рівні потрібна потужна зброя, яку потрібно купувати онлайн, інакше ви не можете грати в гру.
Мені подобається ця гра, назви хороші, текстура також хороша (деякі крихітні хлопці, такі як laylaenasura, в основному є хижаками в обпалених морях, але крихітні) зброя має круті назви, і вона також гарна, деякі люди думають, що вигравати варто. кредити на грип, але я бачив силу заощаджень за допомогою 76 сильних кредитів glu від заощаджень у мої початкові періоди, і я завжди думав, що фінальному босу потрібен хронопит, але я, мабуть, погано володію гвинтівкою, я хотів би побачити багатокористувацьку гру режим, чудова гра
Чудова гра, якби енергетику не знадобилося так багато часу, щоб отримати більше енергії, я б оцінив 5 зірок
Це чудова гра, є різноманітні гармати/луки для полювання на безліч жахливих динозаврів. Я також. Як і перспектива від першої особи, що робить гру чудовою. Нарешті, мені подобаються полювання, де ви випробовуєте екзотичну зброю
4 зірки тому що немає Української
Який великий розбій, я, чесно кажучи, не знаю, з чого почати. Оновлення та гроші, які вони очікують від вас, щоб виплатити лише за те, щоб пограти в цю жахливу гру, абсолютно божевільні. Розробники, які стоять за цією грою, жадіють грошей.
Супер глюк! Вимкніть прокляту музику та sfx!!! це не нова гра, не можу повірити, що ваше меню параметрів нічого не робить.
вперше мені сподобалася ця гра і вдруге, коли я зайшов у гру.. Моя енергія не поповнилася! Тож тепер я хочу, щоб розробники вирішили цю проблему!
Вимагає доступу до пам'яті, контактів та дзвінків, будьте обережні