Post by enunvekaspa on Feb 18, 2022 10:57:52 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Marble Blast 2022 version ▞▞▞
Ovo je zabavna igra. stvarno mi se jako sviđa. Neke posebne pomoći ne traju dovoljno dugo da bih osvojio razinu i pomalo sam frustriran zbog toga kada moram ponoviti razinu. Ali sveukupno gledano, igra je vrijedna truda za osvajanje razina. Ako unesete neke promjene, javite mi. Ovdje mi možete dati tekst. Hvala što ste pročitali ovaj komentar.
Ova igra vas drži na nogama .za ovu igru stvarno vam je potrebna koordinacija ruku i očiju. Ali stvarno mi se sviđa. svoje izazovno
Zaista uživam u ovoj igrici. Igrao sam i prije. Sviđa mi se što ide tako brzo!!! Volim koristiti strategije.
Na nekim teškim razinama.... čim sam vrlo blizu dovršetka razine.... zaslon se zamrzne ili visi.....
Volio bih čuti objašnjenje za igru koja me zaključava jutros dok joj ne dam dopuštenja za pristup mojim kontaktima, pohrani, MIC-u i KAMERI?!?!?! NEMA opravdanog razloga da trebate snimati video ili snimati korisnike koji igraju vašu igru... Gawd, mi nismo idioti, vi puzavi!
Ovo je vrlo izazovna igra. I volim veliki izazov. To je inače veliki izazov.
Sviđa mi se igra, ali teško je izaći iz igre
Previše lukavih oglasa. Neki nivoi su preteški. Ne mora biti tako. Ovo je samo igra, a ne kockanje. Postaje previše frustrirajuće kada ostanete na teškoj razini kao zauvijek. Mogu ga deinstalirati ako nastavi ovako. Nije više ugodna kao igra kakva bi trebala biti. I bliv igre su naviknute na ublažavanje stresa, ali ova ga poštuje.
Prvih nekoliko igara je lako, ali prije predugo uđete u wth razine i poželite opet lagane razine. jk, ovako se budim, kava i par igrica ove lude 💩. hahaha
Potpuno previše oglasa! Oglasi su se čak pojavili kada je moj telefon bio zatvoren i kada sam izašao. Ono što sam smatrao nevjerojatno frustrirajućim je kada bih dobio svoj zamah samo da bi me prekinuo oglas. Odmah deinstaliram igru.
Siguran sam da je igra zabavna, ali mečevi traju samo 10 ili 15 sekundi i svaki meč ima više uputa i savjeta, što je u redu ako je teška igra, ali nije... bože, samo želim igrati igru dulje od nekoliko sekundi koje čak ni dodatno ne ometaju dodatne stvari koje nisu potrebne. To je jednostavna igra, ali su se potrudili da je zakompliciraju.
Previše oglasa nakon svake utakmice; plus morate stalno klikati natrag da biste došli do sljedećeg! Možda ću ga morati izbrisati zbog ovoga.
Volio sam ovu igru, proveo sam mnogo sati igrajući se, ali nažalost zbog frustracije prisiljen sam vas izbrisati. Ne mogu uživati u igri u kojoj se smrzava i ne mogu ništa učiniti da to popravim. Vi ste onaj s tehnologijom da popravite svoju igru. Prvo sam pokušao obrisati igru počevši ispočetka samo da bi imao iste probleme. Razočaran
Jungle Marble Blast கேஷுவல் aock
Jungle Marble Blast معمولی fkg
Toliko oglasa, čak i kada pokušavate završiti razinu. Brisanje aplikacije zbog toga.
Jungle Marble Blast Jocuri obișnuite muq
Ovo je sjajna igra! Ali da vas upozorim! Kada dođete do razine 1460, vrijeme je da izbrišete aplikaciju. Jer tu razinu nećete prijeći. Nije moguće!
Vrlo brzo vas zaokupi
Sama igra djelovala je zabavno i lako. Deinstalirao sam jer ne možete isključiti glazbu ili zvučne efekte. Mrzim slušati zvukove igre i bio sam jako razočaran.
Obožavam ovu igru, ali ima toliko problema s kojima sam se pozabavio n Ja sam na pozornici 245. Sada idem u zahtjev za svoju nagradu za 7. dan i neće mi dozvoliti da se smrznem. Upravo ću ga izbrisati
Tako ovisna!! Moram spustiti stopu. Kad igram i želim gledati reklamu da dobijem dodatnu pomoć, ona se sruši u reklami. U posljednja 2 dana to se dogodilo najmanje 6 puta. Molimo popravite ovo. Ruši mi cijelu igru!!
Sjajne boje i igra.
Volim igru, ubija vrijeme i dosadu, ali reklame su lude
Sviđa mi se igra, zabavna je i opuštajuća
Aplikacija je dobra, ali previše oglasa. I kad god se pojave, telefon mi se zamrzne.
Izazovne razine, ne toliko oglasa kao druge igre, manje ometanja, više vremena za igru
Igra je bila dobra unatoč nametljivim reklamama sve dok nisam dosegao razinu koja se nije mogla igrati. Ako sam koristio novčiće, igra se zamrznula i izgubio sam novčiće. Kad god bih se približio pobjedi, igra se ili zamrznula ili je postala preteška. Programeri su čak objavili ažuriranja kako bi ispravili 'neprohodne' razine, ali čak ni to nije bilo od pomoći. Konačno sam odlučio deinstalirati igru.
Ova igra je jako zanimljiva, sviđa mi se, ali sam zapeo na razini 25. Pokušavam igrati mnogo puta da nadmašim sljedeću razinu, ali ne ide i ovoj igri je potreban život za igranje. Ostao sam bez života pa sam morao čekati nekoliko minuta da dobijem 5 života. Nadam se da će se u budućnosti ova igra ažurirati na lakšu i bez života.
Ne mogu napustiti ovu igru. Ja sam opsesivno kompulsivan nad ovom igrom. moram pobijediti. Moram ga pobijediti bez obzira koliko je pokušaja potrebno. mislim da sam na razini 54. i oduzima mi puno vremena ponekad umjesto da spavam igram ovu igru pa mislim da je super.
Izbrisan način do mnogih oglasa! Svaki put kada prođete da biste prešli na sljedeću razinu ili fazu, postoji dodatak, postoji dodatak prije nego što preskočite na sljedeću. igra je dobra samo sam se umorio od čekanja da se doda završi tp započeti sljedeću razinu ili fazu.
Mogu igrati samo po malo. Previše se uključim i onda se napnem i napravim glupe pogreške. strategija je igra
Nešto drugačije uči koordinaciju očiju i prstiju prilično zabavno, stalno se vraćam
Ovo je puno lakše od onih starih koje smo igrali mišem. Bravo s prekrasnom grafikom tako šarenom. Jednostavno volim to .
Zabavna igra. Ploče su izgledale isto. Mora biti malo izazovnije.Sviđa mi se igra, ali top ili bilo što da gađa kuglice automatski puca sve sam od sebe dodajući još klikera, to me iritiralo!!!! l
Dobra grafika i dobra brzina igre, kao i popravak zvuka. Pripremite se za puno adrenalina!
Bilo je ok do ažuriranja. Lopte sada kasne i više ih je iritantno igrati nego jednostavno ukloniti s telefona u ovom trenutku.
Igra je bila pristojna, iako sam otkrio da je zaostajao i bugirao. Boje bi se s vremena na vrijeme mijenjale, a ponekad bi se udvostručilo ili ne bi palilo uopće. Bilo bi super da nije ovoga. Možda je to bio samo moj uređaj
Previše dodataka Uvijek dodaje s bilo kojom drugom igrom. Zatim morate kupiti ili platiti da biste ih skinuli. Nije vrijedno preuzimanja
Nije loša igra, dodaci su previše.. 1 minuta dodavanja između svake razine, banneri tijekom igre i 4 dodavanja i razina pametna. I ne zaboravite dodati 1 minutu svaki put kada igra počne.
Block Puzzle Dėlionė jpgw
Bila sam tako uzbuđena što sam pronašla dobar mramorni blaster. Ova igra je bila zabavna. Isprva. Razina 30 je dizajnirana da izgubite sve svoje živote. Zašto su ovoj igri potrebni životi? Pa, jedini način da povratite živote i nastavite igrati je čekanje nekoliko sati ili gledanje reklama. Već postoje reklame u cijeloj igri, ali ovo samo usisa do posljednjeg djelića zabave. Takvo razočaranje.
Igra se stalno ledi i otežava dobacivanje lopte na pravo mjesto.
hladno osim što se smrzava u najkritičnijim trenucima. lopte se kreću, ali ne možete pucati.
Jungle Marble Blast Diverse xfut